Vilkår

Brantana Biler - Græsted og Værløse

Ring 23 63 77 74 - også aften!

Vilkår

 

Dette websted (”www. Brantanabiler.dk”) drives af Brantanabiler.dk, en virksomhed, der er registreret i henhold til lovgivningen i Danmark med hjemsted:

 

Mesterbuen 4, 3230 Græsted.

 

1. Intellektuel ejendomsret

Brantanabiler.dk har den intellektuelle ejendomsret til alt materiale på dette Websted. Dette materiale må ikke kopieres eller gengives, bortset fra i det omfang det er nødvendigt for at se materialet online. Det tilladt at udskrive hele sider fra Webstedet på papir til eget, personligt brug.

 

2. Link til Webstedet

Hvis De ønsker at linke til dette Websted, skal linket gå til Brantanabiler.dk’s hjemmeside.

 

3. Oplysningernes korrekthed

Brantanabiler.dk vil inden for rimelighedens grænser tilstræbe at sikre, at indholdet af dette Websted er korrekt og ajourført, men påtager sig ikke ansvaret for krav eller tab, der måtte opstå som en følge af tillid til Webstedets indhold.

 

4. Beskyttelse af personoplysninger

Brantanabiler.dk behandler dine personoplysninger med behørig omhu og respekterer retten til sikring af privatlivets fred for alle, der besøger Webstedet. Denne klausul beskriver, hvilke oplysninger, Brantanabiler.dk kan indsamle på Webstedet, samt hvordan disse oplysninger anvendes.

Personoplysninger

Brantanabiler.dk indsamler ikke nogen oplysninger, der kan identificere dig personligt (såsom navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse) ("Personoplysninger"), med mindre du frivilligt giver os disse oplysninger.

Hvis du giver Brantanabiler.dk personoplysninger, vil de blive opbevaret med henblik på markedsføringsformål, markedsundersøgelser, eftersalgsservice, indsamling af salgsdata og med henblik på at kontakte dig.

 

5. Lovvalg og værneting

Dette Websted er oprettet og drives i henhold til lovgivningen i Danmark. Alle tvister vedrørende Webstedet afgøres i henhold til lovgivningen i Danmark lov, og domstolene i Danmark har enekompetence.

 

Hvem kan jeg kontakte?

Hvis De har sendt personoplysninger til Brantanabiler.dk og ønsker at få disse oplysninger rettet eller slettet fra vores register, eller hvis De ønsker at vide, hvilke personoplysninger, vi behandler om Dem, kan De kontakte Brantanabiler.dk’s databeskyttelseskoordinator på den ovennævnte adresse eller sende en e-mail til: brantana@mail.dk.

 

Vælg mellem vores ydelser:

 

Brugte Biler: Dæk & Fælg: Find os: Finansiering: